Športové tašky, ktoré sú nielen praktické, ale aj veľmi štýlové

Športové tašky

Vo svete športu a fitnes je správna výbava nevyhnutná pre výkon a pohodlie. Dôležitou súčasťou tejto výbavy je športová taška. Okrem toho, že takáto taška by mala byť predovšetkým praktická, môže byť tiež veľmi štýlovým módnym doplnkom. 

Odporúčame:  DIY maska na nohy - exfoliačná, zjemňujúca či hydratačná? S nami si vyberie každý!

Športové značky dnes ponúkajú obrovské množstvo možností, takže každý si môže vybrať podľa vlastného štýlu a potrieb. Pozrime sa teda spolu na niekoľko typov obľúbených športových tašiek, s ktorými budete vyzerať trendy na ceste do fitka alebo na hodinu jógy. 

Športové tašky
CCC

Všestranná taška typu "duffel bag"

Tašky Duffel sú vďaka svojej všestrannosti asi najpopulárnejším typom športových tašiek. Tieto tašky sú priestranné, takže sa vám do nich zmestí všetko športové vybavenie, od oblečenia a obuvi až po hygienické potreby a doplnky. Ich valcovitý tvar vám umožní zbaliť naozaj veľa vecí, a široký otvor zas zabezpečí ľahký prístup ku všetkému vo vnútri. Niektoré majú viacero priehradok, ako napríklad vyhradenú časť na obuv a vnútorné vrecká na lepšiu organizáciu. Väčšinou sú vyrobené z odolných materiálov, takže vydržia náročné každodenné používanie a sú vhodné aj na cestovanie.

Elegantná a praktická športová kabelka

Športová kabelka, tzv. tote bag, ponúka elegantnú a praktickú možnosť na zbalenie vašej športovej výbavy. Jej dizajn, ktorý tvarom pripomína klasickú kabelku, ju robí elegantnejšou, ako tradičná športová taška. Niektoré dámy obľubujú tieto tašky aj na bežné nosenie a nielen na cestu do fitka alebo na športové aktivity. Vyzerajú totiž skvele napríklad s džínsami, tričkom a teniskami. Veľmi štýlovú ponuku športových kabeliek ponúka napríklad predajca CCC. 

V ich kamenných predajniach alebo internetovom obchode nájdete športové kabelky a tašky rôznych rozmerov a tvarov od značiek ako Reebok, Hunter alebo Champion. CCC však ponúka omnoho viac: nájdete tu široký výber topánok a doplnkov pre ženy, mužov a deti od mnohých značiek.

Vyskúšajte:  Drahé kamene a ich význam. Ktorý sa k vám hodí najlepšie?

Dámska športová taška
CCC

Komfortný športový batoh

Ďalšou veľmi obľúbenou voľbou športovcov a aktívnych ľudí sú klasické športové batohy. Sú azda najpraktickejšie zo všetkých športových tašiek, pretože vaše ruky pri ich nosení ostávajú voľné, čo je pri aktivitách veľké plus. Takisto sú ergonomickejšie ako ostatné tašky, pretože rovnomerne rozložia váhu na obe ramená a znížia tak záťaž chrbta. Vďaka svojim výhodám sú ideálne na bicykel, cestovanie alebo pre tých, ktorí dlhšie dochádzajú do práce.

Mnoho výrobcov dnes ponúka módne aj praktické batohy v rôznych štýloch a farebných prevedeniach. Takisto nájdete modely, ktoré sú veľmi funkčné a majú rôzne praktické priehradky, vrecká na fľašu, otvor na slúchadlá, alebo sú vyrobené z nepremokavých a odolných materiálov.

Pozri aj:  Najlepšie recepty na wafle: Vyskúšajte tieto jednoduché a chutné TOP tipy!

Čierna dámska športová taška
CCC

Samostatným typom batohov je batoh so sťahovacou šnúrkou. Takýto druh športovej tašky je veľmi minimalistický a praktický. Batohy so sťahovacou šnúrkou sú veľmi ľahké a vyrobené sú často z odolných materiálov, akými sú polyester, nylon, plátno alebo aj pvc a vinyl. Ideálne sú skôr na prenášanie základných vecí do posilňovne. Pri väčšej váhe alebo dlhšom nosení vás totiž môžu šnúrky tlačiť a pôsobiť na ramenách nepríjemne. Výhodou však je, že vďaka svojim kompaktným rozmerom a ľahkým materiálom môžete túto športovú tašku ľahko prenášať, poskladať a uskladniť kdekoľvek, trebárs aj v kancelárskom šuflíku alebo kabelke.

Tak čo, ste pripravení štýlovo sa zbaliť do fitka?

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE